Köpa länkar

Köpa Länkar

Vi erbjuder svenska, engelska och danska länkar som består av auktoritära och kvalitativa webbsidor med en DR på mellan 20-50.

Fördelar med att köpa länkar från oss:

 • Ingen prenumeration, enbart en engångskostnad per länk
 • Om så önskas skriver vi alla artiklar åt er
 • Samtliga länkar är DO-follow 
 • Samtliga länkar är organiskt uppbyggda under lång tid för bästa kvalité
 • Våra sajter är breda och passar de flesta genre.
 • Vi kontrollerar att länkarna som läggs upp passar för sajten
 •  Konkurrenskraftiga priser på alla länkar

Kontakta för beställning eller priser på länkar!

Att köpa länkar från oss:

Vi har ett stort PBN-nätverk av över 100 webbsidor, både svenska och engelska. Alla våra domäner har en DR (Domain Rating) på mellan ca 20-50. Våra webbsidor är organiskt uppbyggda under lång tid och håller därför högsta kvalité. Till skillnad från våra konkurrenter erbjuder vi inte länkar på prenumeration, detta då ditt företag hamnar i en beroendeställning och det kan förstöra för ditt företag i framtiden. Alla våra länkar är DO-follow länkar som ligger kvar så länge webbsidorna existerar.

Såhär fungerar det:

–          Vi delar ett Google Sheets-dokument med er där ni fyller i ämne, ankartext och URL som ni vill ha länkat till.

–          Vill ni att artikeln ska vara på norska, danska eller engelska i stället för svenska så ordnar vi det.

–          Därefter tar vi fram en artikel och publicerar enligt era önskemål.

–          Ni får en faktura varje månad baserat på så många länkar ni valt.

Länkar ger dig bättre resultat för sökmotoroptimering till ditt företag eller blogg.

Varför är länkar viktigt?

Varför behövs länkar i SEO?

Det är allmänt känt inom SEO-gemenskapen att länkar spelar en avgörande roll. Men vilken underliggande princip gör dem så viktiga? Varför är det inte tillräckligt för sökmotorer som Google att autonomt erkänna kvaliteten på en webbsida utan indikationer från externa källor? Låt oss utforska detta.

Grundläggande definition av en länk

En ”länk”, eller ”hyperlink” i mer teknisk terminologi, är en metod för att navigera mellan olika webbsidor på internet. Det kan ses som en form av rekommendation; den signalerar att innehållet på den angivna sidan är av intresse och värde.

Googles perspektiv på länkar

För sökmotorjätten Google är själv-proklamation inte en tillförlitlig indikator på en webbsidas värde. Google, och andra sökmotorer, lägger stor vikt vid externa referenser. När en extern webbsida länkar till din sida, uppfattar Google detta som ett bevis på att din webbsida är trovärdig och innehåller värdefull information.

Betydelsen av kvalitativa länkar

Det är viktigt att notera att alla länkar inte värderas lika. Länkar från auktoritativa, pålitliga webbplatser kan kraftigt förbättra din SEO-status, medan länkar från mindre respektabla källor kan ha en negativ inverkan på din webbplats trovärdighet.

Denna skillnad kan liknas vid skillnaden mellan att få en rekommendation från en högt ansedd auktoritet jämfört med en okänd eller opålitlig källa.

Ankartextens roll

Ankartexten, de klickbara orden i en länk, är också av betydande vikt. Om texten är relevant för innehållet på målsidan, fungerar detta som en ytterligare bekräftelse på länkens relevans och värde för sökmotorerna.

Fördelarna med en effektiv länkstrategi

 • Trovärdighet: Högkvalitativa länkar ökar din webbplats trovärdighet från sökmotorernas perspektiv.
 • Synlighet: Korrekt strategi för länkbyggande kan förbättra din webbplats position i sökresultaten, öka synligheten för potentiella besökare.
 • Trafik: En kvalitativ länk från en välbesökt webbsida kan generera betydande direkttrafik.
Bra länkar

Sammanfattning

Att etablera en robust länkprofil är en process som kräver tid, tålamod och fokus på kvalitet. När dessa element kombineras korrekt är resultatet en optimerad närvaro på din webbplats. Vi som är specialister inom området är här för att hjälpa dig och din webbplats öka sin rakning hos sökmotorerna, och öka ditt inflöde av potentiella kunder. Det är en investering du inte kommer att ångra.

FAQ

När det gäller att förbättra din SEO-strategi genom att köpa länkar, finns det flera viktiga överväganden att ta hänsyn till:

 1. Undersök noga: Innan du köper länkar är det viktigt att noggrant undersöka webbplatserna eller tjänsterna som erbjuder länkar. Se till att de är pålitliga och relevanta för din bransch eller nisch.
 2. Prioritera kvalitet framför kvantitet: Det är bättre att ha ett fåtal länkar från auktoritativa och högkvalitativa webbplatser än många länkar från lågkvalitativa källor. Fokusera på att skapa en naturlig och balanserad länkprofil.
 3. Variera ankartexterna: Använd olika ankartexter för dina länkar. Undvik överanvändning av exakta nyckelord i ankartexterna, och se till att de är relevanta för målet med länken.
 4. Satsa på relevans: Försök att köpa länkar från webbplatser som är relevanta för din bransch eller ämne. Detta ökar chanserna att länkarna anses vara mer naturliga av sökmotorerna.
 5. Var transparent: Om du använder köpta länkar, var transparent om detta. Det är en bra praxis att markera eller nämna att det är en sponsrad länk eller samarbete.
 6. Bli inte beroende: Köpta länkar bör vara en del av din bredare SEO-strategi. Förlita dig inte enbart på dem, utan fortsätt att fokusera på att skapa högkvalitativt innehåll och att följa andra bästa praxis inom SEO.

För att säkerställa att du kan köpa länkar av hög kvalitet och samtidigt följa Googles riktlinjer för att ranka högt på deras sökmotor, är det viktigt att följa ett antal nyckelpunkter:

 1. Välj trovärdiga källor för köpa länkar: Börja med att utvärdera och välja trovärdiga webbplatser och tjänsteleverantörer för att köpa länkar. Prioritera länkar av hög kvalitet från auktoritativa källor för att förbättra din ranking på Google.
 2. Använd naturliga ankartexter: För att ranka högt på Google, undvik överanvändning av exakta nyckelord i ankartexter. Använd varierade och naturliga ankartexter som är relevanta för länkens syfte och sammanhang.
 3. Var transparent med köpta länkar: Om du köper länkar, se till att vara transparent om det på din webbplats. Använd ”nofollow”-attributet för att signalera att det är en betald länk och följ Googles riktlinjer för sponsrade innehåll.
 4. Undvik överoptimering: För att ranka högt på Google, undvik att överbelasta din webbplats med köpta länkar på kort tid. Skapa en balanserad länkprofil med en blandning av naturliga och köpta länkar.
 5. Prioritera kvalitet framför kvantitet: Satsa på högkvalitativa länkar från relevanta och auktoritativa webbplatser istället för att köpa en stor mängd länkar från tvivelaktiga källor. Kvalitet är viktig för att ranka högt på Google.

Länkar spelar en avgörande roll inom SEO och påverkar din webbplats på flera sätt:

 1. Rankingsignal: Sökmotorer som Google använder länkar som en viktig signal för att bedöma webbplatsers auktoritet och relevans. Webbplatser med fler och högkvalitativa länkar tenderar att ranka högre i sökresultaten.
 2. Trafikgenerering: Länkar kan generera klickar och trafik till din webbplats från andra webbplatser. Om dessa länkar kommer från relevanta källor, kan de öka antalet besökare och potentiella kunder.
 3. Indikator på kvalitet: Länkar fungerar som en indikator på din webbplats kvalitet och trovärdighet. Länkar från auktoritativa webbplatser signalerar till sökmotorer att din webbplats är pålitlig.

För att skapa en effektiv länkstrategi bör du:

 • Fokusera på att skapa högkvalitativt innehåll som andra vill länka till naturligt.
 • Nätverka med andra inom din bransch och utforska möjligheter till gästbloggning eller samarbeten.
 • Övervaka din länkprofil regelbundet för att säkerställa att den är balanserad och inte innehåller skadliga länkar.
 • Undvik att använda manipulativa metoder som köp av lågkvalitativa länkar, då detta kan skada din webbplats i längden.

En effektiv länkstrategi kräver tålamod och kreativitet, men kan vara en värdefull del av din övergripande SEO-ansträngning.

Att köpa länkar av hög kvalitet och göra det på ett säkert sätt är avgörande för att undvika negativa konsekvenser för din SEO-strategi. Här är några viktiga steg och överväganden att ta när du köper länkar:

 1. Fokusera på auktoritet: Välj webbplatser som har hög auktoritet och relevans inom din bransch. Detta bidrar till att säkerställa att de länkar du köper är av hög kvalitet och positivt påverkar din webbplats.
 2. Använd varierade ankartexter: När du köper länkar, se till att använda olika ankartexter som är relevanta för ditt innehåll. Undvik överanvändning av exakta nyckelord i ankartexterna, eftersom detta kan ses som spam.
 3. Samarbeta med pålitliga källor: Bygg relationer med pålitliga webbplatser och partners inom din bransch som kan erbjuda högkvalitativa länkar. Detta kan inkludera branschrelaterade bloggar, nyhetswebbplatser eller influencernätverk.
 4. Undvik automatiserade länktjänster: Undvik att använda automatiserade länktjänster eller tjänster som lovar snabba resultat. Sökmotorer kan upptäcka och bestraffa sådana metoder.
 5. Var transparent: Om du använder köpta länkar, var transparent om detta på din webbplats. Detta kan inkludera en tydlig markering som visar att det är en sponsrad länk eller samarbete.
 6. Balansera din länkprofil: Se till att din länkprofil är balanserad med olika typer av länkar, inklusive inlänkar, utlänkar och interna länkar. Detta ger en mer naturlig länkstruktur.

En naturlig länkprofil är avgörande för SEO eftersom den signalerar att din webbplats följer bästa praxis och inte försöker manipulera sökmotorernas algoritmer. Här är några viktiga anledningar till varför det är viktigt att bygga en naturlig länkprofil:

 1. Undvik bestraffning: Sökmotorer som Google straffar webbplatser som använder manipulativa metoder, som köp av länkar från lågkvalitativa källor. En naturlig länkprofil minskar risken för bestraffning.
 2. Öka trovärdighet: En naturlig länkprofil indikerar att andra webbplatser frivilligt länkar till din webbplats på grund av dess relevans och kvalitet. Detta ökar din trovärdighet i ögonen på sökmotorer och besökare.
 3. Förbättra användarupplevelsen: En sund länkprofil hjälper användare att navigera smidigt på din webbplats och hitta relevant information. Detta förbättrar användarupplevelsen och kan minska din sidans avhopp.
 4. Skapa varaktiga resultat: Genom att bygga en naturlig länkprofil investerar du i långsiktiga resultat. Du kommer att se bättre och mer hållbara SEO-resultat över tid.

Sammanfattningsvis är det viktigt att köpa länkar av hög kvalitet och fokusera på att bygga en naturlig länkprofil för att säkerställa att din SEO-strategi är effektiv och långsiktig.

För att ranka högt på Google är en välplanerad länkstrategi som inkluderar köpta länkar av hög kvalitet en viktig komponent. Här är några skäl till varför det är så viktigt:

 1. Förbättrad ranking på Google: Genom att köpa länkar från högkvalitativa källor kan din webbplats förbättra sin ranking på Google och därmed öka synligheten för viktiga söktermer.
 2. Ökad auktoritet: Bra länkar från auktoritativa webbplatser bygger upp din webbplatsens auktoritet och hjälper dig att ranka högt på Google.
 3. Trafikgenerering: Köpta länkar kan generera klickar och trafik till din webbplats, vilket kan öka antalet besökare och potentiella kunder.
 4. Konkurrensfördel: Genom att använda köpta länkar kan du konkurrera effektivt med andra webbplatser inom din bransch och ranka högt på Google-resultaten.
 5. Effektiv SEO-strategi: En länkstrategi som inkluderar köpta länkar kan vara en effektiv och snabb komplement till din övergripande SEO-strategi för att ranka högt på Google.

Genom att använda en länkstrategi som inkluderar köpta länkar på ett ansvarsfullt och kvalitetsfokuserat sätt kan du förbättra din webbplats ranking på Google och öka dess synlighet på nätet.

För att skapa permanenta länkar till din webbplats och förbättra dina SEO-resultat, är det viktigt att fokusera på kvalitet och relevans. Här är några steg att följa:

 1. Skapa högkvalitativt innehåll: För att få permanenta länkar till din webbplats, skapa innehåll som är informativt, engagerande och värdefullt för din målgrupp. Bra innehåll har en större potential att länkas till naturligt.
 2. Fokusera på SEO-optimering: Använd rätt SEO-tekniker i ditt innehåll för att öka chanserna att det rankar högre i sökresultaten. Detta kan inkludera att använda relevanta nyckelord, optimera sidans hastighet och använda meta-tags på ett effektivt sätt.
 3. Nätverka och bygg relationer: Engagera dig i din bransch och nätverka med andra webbplatsägare och influencer. Genom att bygga relationer kan du öka chanserna att få permanenta länkar från relevanta webbplatser.
 4. Erkänn och belöna engagemang: Uppmuntra din målgrupp att dela och länka till ditt innehåll genom att erbjuda incitament som rabatter, gratis resurser eller exklusiva erbjudanden.
 5. Använd sociala medier: Dela ditt innehåll på sociala medier och engagera dig i diskussioner inom din bransch för att öka synligheten och chanserna att få permanenta länkar från andra webbplatser.
 6. Utbyte av länkar: Överväg att utbyta länkar med andra webbplatser inom din bransch, men se till att det är relevant och inte överdrivet. Detta kan hjälpa till att skapa permanenta länkar som gynnar både dig och din partner.

Att skapa permanenta länkar till din webbplats kräver tid och engagemang, men det kan ha en positiv inverkan på din SEO och öka din synlighet på nätet.

Gratis SEO-verktyg kan vara ovärderliga för att förbättra din webbplats ranking på Google och andra sökmotorer. Här är några sätt att använda dem effektivt:

 1. Nyckelordsanalys: Använd gratis verktyg som Google Keyword Planner eller Ubersuggest för att hitta relevanta nyckelord och fraser för din bransch. Använd dessa nyckelord i ditt innehåll för att förbättra din SEO.
 2. On-page SEO-analys: Använd gratis verktyg som Screaming Frog eller SEOptimer för att analysera och optimera din webbplatsens on-page SEO-faktorer, inklusive titlar, meta-beskrivningar och sidhastighet.
 3. Länkanalys: Använd verktyg som Ahrefs eller Moz Open Site Explorer (som erbjuder begränsade gratis versioner) för att övervaka din länkprofil och identifiera potentiella länkskador eller möjligheter att bygga kvalitetslänkar.
 4. Google Search Console: Detta är ett kraftfullt gratis verktyg som ger dig insikter om hur din webbplats presterar i Googles sökresultat. Du kan övervaka din webbplatsens indexering, hitta crawl-fel och optimera din ranking.
 5. Google Analytics: Gratis att använda, Google Analytics ger dig detaljerad information om din webbplatsens trafik och användarbeteende, vilket hjälper dig att optimera din SEO-strategi.
 6. Gratis SEO-auditverktyg: Det finns flera gratis SEO-auditverktyg tillgängliga online som granskar din webbplats och ger dig förslag på förbättringar.

Genom att använda dessa gratis verktyg kan du effektivt övervaka och förbättra din webbplatsens SEO, öka din synlighet och ranka högre på Google och andra sökmotorer utan att behöva investera i dyra SEO-programvaror.

och engagemang, men det kan ha en positiv inverkan på din SEO och öka din synlighet på nätet.